7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Anal Stav med Kugler Sort – Sort

Varenummer (SKU): 12674 Kategorier: , , ,
Flere billeder

kr. 99,00

(78 kundeanmeldelser)

Denne Anal Stav med Kugler er ideel til dig, der ønsker at eksperimentere med anal stimulation. På staven er påsat 10 kugler i forskellige størrelse. De mindste kugler øverst og de største nederst. Derfor er anal staven perfekt til at eksperimentere med a … læs mere her

Er Anal Stav med Kugler Sort - Sort på lager?

Annonce
Køb Anal Stav med Kugler Sort - Sort

Beskrivelse

  • Navn: Anal Stav med Kugler Sort – Sort
  • Pris: kr. 99.00
  • Vare ID: 12674
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Anal Stav med Kugler Sort - Sort

Anal Stav med Kugler Sort – Sort fra You2Toys

Sexlegetøj er af mange brugt til at sætte liv i soveværelserne rundt omkring i Norden. Skal der lidt kolorit på tilværelsen og eksperimenteres, der er ens soveværelset oplagt som den sikre zone, hvor man har lov til at dumme sig i fred og ro. Uanset hvilket sexlegetøj man vælger, er der mange gode bud fra You2Toys der gennem lang tid har produceret kvalitetsprodukter som denne Anal Stav med Kugler Sort – Sort. Bekymringer ved at handle denne slags varer online, behøver du ikke have, emballagen til din pakke er naturligvis neutral, og du undgår dermed nogle potentielle pinlige situationer.

Anal Stav med Kugler Sort – Sort giver helt nyt liv til sexlivet

Anal Stav med Kugler Sort – Sort er efter stor efterspørgsel tilføjet i den altid eftertragtede varekategori Fetish,Fetish Sexlegetøj,Anal Sexlegetøj,You2Toys,NORTIE Lingerie. Husk du får hele hele 365 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af din vare. Det overrasker ikke nogen, at der er mange der køber Anal Stav med Kugler Sort – Sort i den kendte webshop Sinful.dk, som er den foretrukne shop blandt online shoppere. Her i online shoppens kæmpe udvalg går mange på jagt efter deres mål, det kan jo passende være produktet er på siden. Når du handler online er priserne bedre- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Anal Stav med Kugler Sort – Sort – fordele ved at købe online

Handler du varer i en dansk webbutik, får du nogle bedre betingelser, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, og du kan finde webshops der giver mere for at skille sig ud fra konkurrenterne i markedet. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, i de mange webshops der er på det danske marked. Og du kan endda gøre det i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at skulle indrette sig efter, hvornår butikkerne synes, de skal holde åbent. Shoppen sender din produkter til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Det med at stå i kø i en butik er efterhånden ret gammeldags, når du køber online så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

Mange leder efter den billigste Anal Stav med Kugler Sort – Sort på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

78 reviews for Anal Stav med Kugler Sort - Sort

    Vær den første til at anmelde “Anal Stav med Kugler Sort – Sort”