7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Rimba Læder Kyskhedsbælte til Kvinder med Kæde – Sort

Varenummer (SKU): 12911 Kategorier: , , ,
Flere billeder

kr. 649,00

(36 kundeanmeldelser)

Dette læder kyskhedsbælte til kvinder er meget stilfuldt og i topkvalitet. Det er fremstillet af ægte sort læder og er håndlavet i Holland. Kyskhedsbæltet er ideel til dig, der tænder på dominanslege, og dig, der går op i høj kvalitet. Kyskhedsbæltet best … læs mere her

Er Rimba Læder Kyskhedsbælte til Kvinder med Kæde - Sort på lager?

Annonce
Køb Rimba Læder Kyskhedsbælte til Kvinder med Kæde - Sort

Beskrivelse

  • Navn: Rimba Læder Kyskhedsbælte til Kvinder med Kæde – Sort
  • Pris: kr. 649.00
  • Vare ID: 12911
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Rimba Læder Kyskhedsbælte til Kvinder med Kæde - Sort

Rimba Læder Kyskhedsbælte til Kvinder med Kæde – Sort fra Rimba

Dildoer, penisringe, buttplugs, håndjern osv. er bruges af flere og flere i Europa. Skal man begynde at lege med sexlegetøj, er det godt med et trygt sted, der ikke får dig til at føle dig utryg eller andet ubehageligt. Det skal jo helst være rart. Uanset hvilket sexlegetøj man vælger, kommer der nogle rigtig lækre produkter fra Rimba som for eksempel denne Rimba Læder Kyskhedsbælte til Kvinder med Kæde – Sort. Du kan trygt købe dit sexlegetøj online i en shop, dem der pakker din pakke sørger for at den er neutralt pakket ind, og ingen kan se, om det er tøj, en boremaskine eller en dildo, der ligger i pakken.

Rimba Læder Kyskhedsbælte til Kvinder med Kæde – Sort giver helt nyt liv til sexlivet

Rimba Læder Kyskhedsbælte til Kvinder med Kæde – Sort fås sammen med en masse andre varer lige her i shoppen i en vores rigtig gode kategorier, nemlig Fetish,Kyskheds Sexlegetøj,Kyskhedsbælter,Rimba,NORTIE Lingerie. Der kommer hele hele 365 dages returret oven i hatten når du køber din vare. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber Rimba Læder Kyskhedsbælte til Kvinder med Kæde – Sort i webshoppen Sinful.dk, der er blandt de førende i Norden inden for branchen. Blandt alle varerne i shoppen går mange på jagt efter deres mål, deriblandt også denne vare. Køber du varer online kan priserne findes lavere end i butikker- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Rimba Læder Kyskhedsbælte til Kvinder med Kæde – Sort – fordele ved at købe online

Shoppes der produkter online, er betingelserne lidt gunstigere, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Alle danske webshops skal jævnfør loven give 14 dages returret. efter dit online køb, en del shops efterhånden giver endnu mere det er slet ikke ualmindeligt, at få 30, 60 eller 90 dages returret i dag. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Du kan oven i købet gøre det super hurtigt, det er bare lige at finde de shop, der sælger din vare. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Når du har købt dine varer, sendes de til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, og få den løsning, der passer bedst for dig. I onlineshoppen er der ingen kø køen er der slet ikke, når du handler online, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.

Mange leder efter den billigste Rimba Læder Kyskhedsbælte til Kvinder med Kæde – Sort på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

36 reviews for Rimba Læder Kyskhedsbælte til Kvinder med Kæde - Sort

    Vær den første til at anmelde “Rimba Læder Kyskhedsbælte til Kvinder med Kæde – Sort”