7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Leten LT9036 Super Masturbator – Hvid

Flere billeder

kr. 1.095,00

(32 kundeanmeldelser)

Den effektive Leten LT9036 Super Masturbator har flere forskellige funktioner, der giver dig en onanioplevelse ud over det sædvanlige. Med 14 rotations indstillinger stimuleres dit skaft af små, bløde tunger fra det indvendige sleeve. Samtidig kan du vælg … læs mere her

Er Leten LT9036 Super Masturbator - Hvid på lager?

Annonce
Køb Leten LT9036 Super Masturbator - Hvid

Beskrivelse

  • Navn: Leten LT9036 Super Masturbator – Hvid
  • Pris: kr. 1095.00
  • Vare ID: 21416
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Leten LT9036 Super Masturbator - Hvid

Leten LT9036 Super Masturbator – Hvid fra Leten

I løbet af de sidste år er forbruget af sexelegetøj steget markant i Europa. Når man kaster dig ud i legen med sexlegetøj, der giver en rum til at kunne være sig selv og soveværelset er ofte det mest brugte sted. Uanset hvilket sexlegetøj man vælger, er der mange gode bud fra Leten og mangler du eller I noget der kan give lidt ekstra liv, kan I roligt prøve denne Leten LT9036 Super Masturbator – Hvid. Bekymringer ved at handle denne slags varer online, behøver du ikke have, dem der pakker din pakke sørger for at den er neutralt pakket ind, så nysgerrige blikke ikke finder ud af, hvad der er i din pakke.

Leten LT9036 Super Masturbator – Hvid giver helt nyt liv til sexlivet

Leten LT9036 Super Masturbator – Hvid kan du finde sammen med resten af de populære fra varer i den altid eftertragtede varekategori Mænd,Onaniprodukter,Pocket Pussy & Realistiske Vaginaer,Leten,Blowjob Simulatorer,Penis Vibrator,NORTIE Lingerie. Og hey – du får jo også lige hele 365 dages returret med din pakke når du køber din vare. Den gode service betyder at rigtig mange i Danmark køber deres Leten LT9036 Super Masturbator – Hvid online hos webshoppen Sinful.dk, der altid har et stort udvalg af populære varer. I det store udvalg af varer finder du noget for alle, og der er det oplagte valg dette produkt. Ved at købe dine varer i en webshop er priserne mere attraktive end i butikkerne- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Leten LT9036 Super Masturbator – Hvid – fordele ved at købe online

Vidste du, at hver gang du køber noget i en af de danske webshops, er du stillet lidt bedre, end hvis du handler i en fysisk butik. Loven siger, du har ret til at returnere dine varer indenfor 14 dage. efter du har købt dine varer, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, og prissammenlignen er let at foretage, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser på alle tider af døgnet, så længe du er online. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. De tider med at stå i kø er længe forbi – i dag handler vi online og så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

Mange leder efter den billigste Leten LT9036 Super Masturbator – Hvid på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

32 reviews for Leten LT9036 Super Masturbator - Hvid

    Vær den første til at anmelde “Leten LT9036 Super Masturbator – Hvid”