7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Late X Latex Leggings Sort – Sort – XL

Flere billeder

kr. 699,00

(64 kundeanmeldelser)

De tætsiddende latex leggins fra Late X kan uden tvivl pifte dit look op, om du er på vej til fetish party eller bare vil skabe lidt ekstra opmærksomhed hos din partner. De er fremstillet i et super lækkert materiale, som er lavet i 100% gummi. Taljen har … læs mere her

Er Late X Latex Leggings Sort - Sort - XL på lager?

Annonce
Køb Late X Latex Leggings Sort - Sort - XL

Beskrivelse

  • Navn: Late X Latex Leggings Sort – Sort – XL
  • Pris: kr. 699.00
  • Vare ID: 16305
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Late X Latex Leggings Sort - Sort - XL

Late X Latex Leggings Sort – Sort – XL fra Late X

Der er i alle byer folk, der har taget sexlegetøj til sig, og det gælder også her i Danmark. Når der skal leges med sexlegetøj og eksperimenteres lidt, der giver en rum til at kunne være sig selv og soveværelset er ofte det mest brugte sted. Der skal nyt legetøj til indimellem, og når det sker, får du rigtig meget for pengene fra mærket Late X der gennem lang tid har produceret kvalitetsprodukter som denne Late X Latex Leggings Sort – Sort – XL. Der er ingen grund til at være nervøs eller bange for at lave sin køb i shoppen, dine varer leveres i en neutral indpakning, og du undgår dermed nogle potentielle pinlige situationer.

Late X Latex Leggings Sort – Sort – XL giver helt nyt liv til sexlivet

Late X Latex Leggings Sort – Sort – XL ligger på hylden i det store sortiment der er i vores gruppe af varer Bondage Lingeri,Fetish,Fetish Tøj,Gummi Outfits,Latex Tøj,Late X,Undertøj & Lingeri,NORTIE Lingerie. Når du bestiller her får du hele 365 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af din vare. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber Late X Latex Leggings Sort – Sort – XL i den kendte webshop Sinful.dk, der er blandt de førende i Norden inden for branchen. Hos webshoppens store udvalg finder mange det de leder efter, og der er det oplagte valg produktet er på siden. Når der handles i webshop kan priserne være lavere- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Late X Latex Leggings Sort – Sort – XL – fordele ved at købe online

Når webshops leverer dine produkter, er du sikret lidt bedre rettigheder, end hvis du handler i en fysisk butik. Loven siger, du har ret til at returnere dine varer indenfor 14 dage. efter du har foretaget dit køb på nettet, en del shops efterhånden giver endnu mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, og det gør en prissammenligning let, på tværs af forskellige webshops. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at skulle få det hele til at passe med de forskellige buslinjer og tidspunkter. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, alternativt kan de sendes til dig arbejde, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

Mange leder efter den billigste Late X Latex Leggings Sort – Sort – XL på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

64 reviews for Late X Latex Leggings Sort - Sort - XL

    Vær den første til at anmelde “Late X Latex Leggings Sort – Sort – XL”