7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

LELO Ina Wave 2 Dual-Action Rabbit Vibrator – Pink

Flere billeder

kr. 1.645,00

(45 kundeanmeldelser)

Med sine to kraftfulde motorer til dual stimulation og sit skafts unikke måde at stimulere G-punket på, forstår vi godt hvorfor LELO kalder Ina for “The Rabbit of a Lifetime”. Vibratoren i silkeblødt silikone føles om muligt endnu skønnere, når du bru … læs mere her

Er LELO Ina Wave 2 Dual-Action Rabbit Vibrator - Pink på lager?

Annonce
Køb LELO Ina Wave 2 Dual-Action Rabbit Vibrator - Pink

Beskrivelse

  • Navn: LELO Ina Wave 2 Dual-Action Rabbit Vibrator – Pink
  • Pris: kr. 1645.00
  • Vare ID: 25453
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
LELO Ina Wave 2 Dual-Action Rabbit Vibrator - Pink

LELO Ina Wave 2 Dual-Action Rabbit Vibrator – Pink fra Lelo

Dildoer, penisringe, buttplugs, håndjern osv. er bruges af flere og flere i Europa. Ofte vil folk gerne prøve grænser af i sikre rammer, der er ens soveværelset oplagt som den sikre zone, hvor man har lov til at dumme sig i fred og ro. Når man skal have valgt noget sexlegetøj, kan du roligt gå efter sagerne fra Lelo og folk er rigtig glade for denne LELO Ina Wave 2 Dual-Action Rabbit Vibrator – Pink. Du behøver ikke bekymre dig for at handle sexlegetøj fra webshops, din pakke bliver selvfølgeligt pakket ind neutralt, og ingen kan se, om det er tøj, en boremaskine eller en dildo, der ligger i pakken.

LELO Ina Wave 2 Dual-Action Rabbit Vibrator – Pink giver helt nyt liv til sexlivet

LELO Ina Wave 2 Dual-Action Rabbit Vibrator – Pink er ret populær blandt alle vores varer i onlineshoppen i en vores rigtig gode kategorier, nemlig Kvinder,Vibratorer,G-punkts Vibrator,Genopladelig Vibrator,Rabbit Vibrator,Vandtæt Vibrator,LELO,Klitoris Vibrator,Lydsvag Vibrator,Dobbelt Vibrator,Farverige Vibratorer,Blå Vibrator,Lilla Vibrator,NORTIE Lingerie,Favoritter. Det er ren luksus at få hele 365 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af din vare. Det er snart allemandsviden at man helst køber sin LELO Ina Wave 2 Dual-Action Rabbit Vibrator – Pink fra den meget brugte forhandler Sinful.dk, der har alle de efterspurgte varer i deres sortiment. Blandt alle varerne i shoppen går mange på jagt efter deres mål, det kan jo passende være dette produkt. Købes der ind i online webshops er priserne mere attraktive end i butikkerne- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

LELO Ina Wave 2 Dual-Action Rabbit Vibrator – Pink – fordele ved at købe online

Vidste du, at hver gang du køber noget i en af de danske webshops, begunstiges du af bedre rettigheder, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Dine varer skal kunne returneres i 14 dage. efter du har købt dine varer, og du kan finde webshops der giver mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. Når webshops har hele deres varekatalog liggende online, kan du se hele udvalget, som gør det let at sammenligne priser, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at du ikke kan bære alle din varer på én gang og skal gå flere gange frem og tilbage til bilen. Når du har købt dine varer, sendes de til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, og få den løsning, der passer bedst for dig. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø – man vælger altid den langsomste.

Mange leder efter den billigste LELO Ina Wave 2 Dual-Action Rabbit Vibrator – Pink på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

45 reviews for LELO Ina Wave 2 Dual-Action Rabbit Vibrator - Pink

    Vær den første til at anmelde “LELO Ina Wave 2 Dual-Action Rabbit Vibrator – Pink”